Konzultáció


Sportpszichológia

A sportpszichológiai tanácsadás során koncentrálhatunk egy adott problémára, amely aktuálisan nehézséget jelent a sporttevékenység szempontjából - például hirtelen teljesítményromlás következik be, amelynek nincs fizikai oka, vagy motivációcsökkenést érzékel a sportoló. Ebben az esetben, amennyiben egy akut helyzetről, változásról van szó, akkor akár négy-öt alkalom is segíthet az egyensúly helyreállításában.
A konzultációk során a fókuszt helyezhetjük specifikusan egy adott szezonra vagy versenyre is, amikor is egy hosszabb folyamat során a konkrét sporteseményre történő mentális, pszichológiai felkészítés zajlik.

Sportpszichológia konzultáció gyerekeknek

Fontos tudni, hogy minél fiatalabb korban válik a mentális felkészülés a sport természetes, a fizikaival párhuzamos és egyenrangú részévé, annál profibban képes a sportoló annak eszköztárát alkalmazni, és hatékonysága annál stabilabban tud megmutatkozni. Ebből következően érdemes minél előbb, még bármely konkrét nehézség megjelenése előtt elkezdeni ezt a munkát.

Mentális tréning, mentális felkészítés

Profi sportoló vagy, aki csak a legjobbal elégszik meg?
A sportolás "csupán" a hobbid, de a mentalitásod egy profié?
Készülj fel mentálisan is a megmérettetésekre! 

Optimális teljesítmény

Nem csak sportolóként lehet célod, hogy növeld a teljesítményedet, vagy hogy képes legyél a csúcsteljesítmény elérésére. Ha olyan területen vagy pozícióban dolgozol, ahol követelmény a folyamatos magas szintű teljesítmény, akkor érdemes lehet olyan technikákat elsajátítanod, amelyek segítségével:

- jobban tudsz összpontosítani
- hatékonyabbá válik az időkezelésed

Pedagógiai pszichológia

Pedagógia szakot végzettként, gyakorló pszichológusként és pedagógusként sok ismerettel és tapasztalattal járulhatok hozzá a döntésedhez, illetve fejlődésedhez amennyiben:

- középiskolásként bizonytalan vagy abban, hogy milyen pályát válassz
- olyan főiskolára/egyetemre jársz, ahol úgy érzed, nem vagy a helyeden, de még azt sem látod tisztán, hogy mi lenne az igazi

Harmonikus életvezetés

Egy biztonságos teret, őszinte visszajelzést, új szempontokat és hatékony módszereket kínálhatok életed megváltoztatásához, ha:

- megkönnyebbülnél, ha lennének olyan technikák a tarsolyodban, amelyek segítségével meg tudsz birkózni az iskolában vagy a munkahelyeden fellépő szorongáskeltő helyzetekkel
- a mindennapokban szeretnél eredményesebben kommunikálni másokkal és hatékonyabban érvényesíteni a saját álláspontodat

Oktatás

Pszichológus diplomám mellett pedagógia szakosként végeztem, emellett pedagógia szakos tanári diplomával is rendelkezem, jelenleg is tanítok sportpedagógia és sportpszichológia tárgyakat. Oktatással, illetve előadások tartásával kapcsolatban is vállalok felkéréseket, melyeket lehetőség van a megrendelő egyedi igényeire szabni. Bármilyen felmerülő kérdésre örömmel válaszolok a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek bármelyikén.


Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Bővebben  Elfogadom