Mentális tréning, mentális felkészítés


A fejlődés és a siker mindig egy folyamat eredménye, amihez én a megbízható támaszt nyújtom számodra.


Profi sportoló vagy, aki csak a legjobbal elégszik meg?
A sportolás "csupán" a hobbid, de a mentalitásod egy profié?

Készülj fel mentálisan is a megmérettetésekre!
 • Tűzz ki megfelelő célokat. 
 • Építs stabil önbizalmat.
 • Legyél képes fókuszálni.
 • Tudj relaxálni, ha kell, és tudd aktivizálni magad, ha arra van szükség.
 • Legyenek produktívak a gondolataid.
A mentális felkészülés a fizikaival egyenrangú része a sportnak, amely nemcsak abban mutat utat, hogy miként hozz ki magadból csúcsteljesítményt, hanem abban is, hogy tudd, mit tegyél azután, hogy hibáztál. Mert nem az a kérdés, hogy hibázol-e, vagy hogy szembekerülsz-e váratlan körülményekkel, nehézségekkel. A kérdés az, hogy felkészült vagy-e, amikor ezek bekövetkeznek.
 
 

Az egyéni konzultáció hossza 60 perc/alkalom.
A konzultáció díja 12.000 Ft/alkalom.


Egyetemisták, főiskolások figyelem!
 Ha elkötelezted magad amellett, hogy változtatsz az életeden, és ehhez szívesen kérnéd az én segítségemet, de nem tudod kifizetni az ülések árát, kérlek jelezd ezt felém e-mailben vagy telefonon, és ha lehetséges, megállapodunk egy mindkettőnk számára megfelelő egyedi díjazásban.


Csoportokkal, csapatokkal, egyesületeknél végzett sportpszichológiai tanácsadás, illetve külső helyszínen folyó munka esetében a díjszabás mindig egyedi elbírálás szerint, közös megegyezés alapján történik. Érdeklődni, árajánlatot kérni a Kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeken lehet.

 

Kedves Érdeklődő!
Kérem, hogy a weboldalon keresztül üzenetben vagy emailben vegye fel velem a kapcsolatot, mert napközben nem tudom felvenni a telefont. Az üzenetekre és emailekre 48 órán belül válaszolok.
A konzultációk jelenleg mindannyiunk biztonsága érdekében ONLINE formában érhetők el.
Együttműködését köszönöm!

 

Jelentkezz konzultációra az alábbi néhány adatod megadásával!

 

 

 

Írásaim • A sikeres csapatok titka

  Sandy Gordon elismert sportpszichológus, aki ausztrál és indiai csapatokkal is dolgozott, egyetemen tanít és számos workshopot és kurzust tart világszerte a teljesítményfokozás lélektanáról. Véleménye szerint az elmúlt évek csoportdinamikával kapcsolatos tudományos kutatásai három olyan tényezőre világítottak rá, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy egy sportcsapat egysége hosszan fenntartható, működése hatékony, teljesítménye pedig kimagasló legyen.

  Tovább
 • MASZ Sportegészségügyi Konferencia beszámoló: Sporttudatosság

  2017. november 18-án részt vettem a Magyar Atlétikai Szövetség által szervezett Sportegészségügyi Konferencián, amelyet a Testnevelési Egyetemen tartottak. A következőkben az ott hallott előadásokról írott beszámolóimat olvashatjátok.

  Tovább
 • Motiváció sportoló gyerekeknek és felnőtteknek 2.

  Tehát, milyen szempontokra érdemes odafigyelni, ha edzőként ki szeretnénk építeni egy jutalmazási rendszert? Azért fontos ebben az esetben is az alapos tervezés, mert így sokkal nagyobb az esély arra, hogy az általunk kitalált szisztéma hatékony motivációs tényezőként működjön.

  Tovább
 • Télen is választhatsz sportot!

  2018. január 27-én újra Téli Sportágválasztó!

  Tovább


Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Bővebben  Elfogadom