Túlzásba lehet vinni a testmozgást? Őszintén a testedzésfüggőségről. Műsorajánló.

Az alábbi szavak az ő szájából hangoznak el a Szenved-élj! című műsor testedzésfüggőséget körüljáró epizódjában:


Azt tudom mondani, hogy ha az embernek nincsen élete és boldogtalan, akkor bekattan valamibe, amivel tudja ezt ellensúlyozni. Nagyon sok ilyen példát tudok mondani, én is így lettem futó.

Ezen kívül a családi hátterem sem volt sajnos jó, és onnan is próbáltam kimenekülni edzésekkel. Hogy elmehessek messzire. A legtávolabbi futballklubot kerestem meg, hogy sokat kelljen utazni. Ilyen célok motiváltak.

Az motivált egész nap, hogy végre hazamehessek az iskolából és mehessek futni, mert akkor végre nem vagyok ott, ahol a többiek... Megszűnik minden, futsz... és megszűnik minden olyan ami konfliktust okozott, ami bármiféle rotálási rendszerből kidobott volna.

A sportfüggőség az azt jelenti, amikor a múltadat eldobod, mert nem kell, ebből kifolyólag nem lesz jelened, és ebből kifolyólag jövőd sem lehet. Ennyi a sportfüggőség, a múlt elfeledése, hogy honnan jöttél.

 

Nézzétek és hallgassátok megértéssel és kíváncsísággal! Íme:

 http://www.echotv.hu/video/109520/20151220_SzenvedeljKedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Bővebben  Elfogadom