Tanulságos beszélgetés egy valódi vízió-alkotó (sport)emberrel, Risztov Évával. Műsorajánló.

„...én bármit elképzelek, az valóra fog válni, és nem azért, mert én annyira szeretném, hanem mert hogy mindent megteszek érte.“

„Nem véletlen, hogy a sors megadta azt, hogy amikor én ott voltam, akkor ő ott volt, és amikor kimásztam, akkor ott ült és boldog lehetett, és nem azért kellett sírnia, mert a lánya második.”

„Gondoltam, jó buli lesz, ha az embernek van egy diplomája.” 

„...nagyon nagy felelőséggel tartoznak azért, hogy a világklasszis sportolóikat, vagy éppen a kevésbé sikereseket - de ugyanúgy 20 évet rááldozott az életben - segítsék az élet további területén...”

Hallgassátok kíváncsisággal, tanulni vágyással, megértéssel és örömmel ezt a beszélgetést, mert egy világkasszis sportoló szemszögéből világít rá olyan kérdésekre, mint hogy hány út vezethet egy célhoz, mennyire fontos, hogy érezzük mások támogatását ebben a küzdelemben, mi történik a sportkarrier lezárását követően, és hogy ki mennyiben tartozik felelősséggel azért, hogy az élsportolók nem csak mint sportolók, hanem mint emberek is helyet találjanak maguknak az életben.  


https://www.youtube.com/watch?v=S6q8f8ayp04&t=1sKedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Bővebben  Elfogadom