Harmonikus életvezetés konzultáció


A fejlődés és a siker mindig egy folyamat eredménye, amihez én a megbízható támaszt nyújtom számodra.


Egy biztonságos teret, őszinte visszajelzést, új szempontokat és hatékony módszereket kínálhatok életed megváltoztatásához, ha:

- megkönnyebbülnél, ha lennének olyan technikák a tarsolyodban, amelyek segítségével meg tudsz birkózni az iskolában vagy a munkahelyeden fellépő szorongáskeltő helyzetekkel
- a mindennapokban szeretnél eredményesebben kommunikálni másokkal és hatékonyabban érvényesíteni a saját álláspontodat
- egy fontos döntés előtt állsz, és szükséged van valakire, aki tárgyilagos szemlélettel kísér végig a folyamaton
- úgy érzed, hogy az életed megrekedt, és nem találod az utat a továbblépéshez
- "csak" annyi történik, hogy időnként rád tör az érzés, hogy valami nincs rendben, nem érzed jól magad a bőrödben, de nem érted az okát

 

Az egyéni konzultáció hossza 60 perc/alkalom.
A konzultáció díja 12.000 Ft/alkalom.


Egyetemisták, főiskolások figyelem!
 Ha elkötelezted magad amellett, hogy változtatsz az életeden, és ehhez szívesen kérnéd az én segítségemet, de nem tudod kifizetni az ülések árát, kérlek jelezd ezt felém e-mailben vagy telefonon, és ha lehetséges, megállapodunk egy mindkettőnk számára megfelelő egyedi díjazásban.


Csoportokkal, csapatokkal, egyesületeknél végzett sportpszichológiai tanácsadás, illetve külső helyszínen folyó munka esetében a díjszabás mindig egyedi elbírálás szerint, közös megegyezés alapján történik. Érdeklődni, árajánlatot kérni a Kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeken lehet.

 

Kedves Érdeklődő!
Kérem, hogy a weboldalon keresztül üzenetben vagy emailben vegye fel velem a kapcsolatot, mert napközben nem tudom felvenni a telefont. Az üzenetekre és emailekre 48 órán belül válaszolok.
A konzultációk jelenleg mindannyiunk biztonsága érdekében ONLINE formában érhetők el.
Együttműködését köszönöm!

 

Jelentkezz konzultációra az alábbi néhány adatod megadásával!

 

 

 

Írásaim • Hogyan gyakorold az együttérzést önmagaddal szemben

  Manapság szerencsére egyre inkább köztudatba kerül az önegyüttérzés fogalma, ugyanakkor első hallásra nem feltétlenül egyértelmű, hogy mit is takar a gyakorlatban ez a fogalom. A következőkben Ann Weiser Cornellt, a fókuszolás módszerét 45 éve tanító és alkalmazó szakértőt hívjuk segítségül ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a megértéséhez.

  Tovább
 • Hét lépés, ami segíthet, ha megrekedtél

  Megrekedtél? Nem vagy képes megtenni a szükséges lépéseket? Még arra sem tudod rávenni magad, hogy azokkal a dolgokkal foglalkozz, amiket egyébként szeretsz?

  Ann Weiser Cornell, a fókuszolás módszerének világszerte ismert és elismert szakértője egy hét lépéses folyamatot ajánl olyan helyzetekben, amikor nem tudsz továbblépni.

  Tovább
 • Hálanapló: a pozitív pszichológia ihlette technikák anyja

  A hálát a pszichológia tudományával foglalkozó szakemberek a következőképpen definiálják:  a hála egy olyan emocionális reakció, amely során áldottnak érezzük magunkat, és az embereket, eseményeket, tárgyakat ajándéknak tekintjük.

  Tovább


Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Bővebben  Elfogadom